Google Bedrijfsfotograaf Wessel Bottenberg

Wessel Bottenberg is een gecertificeerde Google Bedrijfsfotograaf en master internet marketeer.

Als erkende "Google Trusted Photographer" ben ik gecertificeerd om Street view foto's binnenin bedrijven te maken. Hierdoor krijgen klanten een vertrouwd gevoel en het idee dat ze even binnen mogen kijken bij uw onderneming. Bezoekers van de website krijgen hierdoor een helder beeld van uw bedrijf en zullen sneller interesse tonen in uw producten en diensten. Een Street View tour van uw bedrijf zorgt er tevens voor dat u gevonden kunt worden via Google Maps en Streetview, maar ook met lokaal+ en in zoekresultaten. Hierdoor zorgt het voor extra traffic voor uw website en exposure van uw diensten.

In Juni 2014 is hij Platinum Google Bedrijfsfotograaf geworden. Dit houd in dat hij genoeg succesvolle virtuele rondleidingen heeft gemaakt. Daarnaast krijg u ook alleen bij MarketingFoto onbeperkt toegang tot een bewerk programma. U kunt dan teksten, foto's, video's etc. toevoegen aan de tour.

Google Bedrijfsfoto's zorgt ervoor dat u beter opvalt in Google Maps, Google+, Street view en de (lokale) zoekresultaten". 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.