Google Maps Business View ziet er leuk uit, maar hoe helpt dit mijn bedrijf? 

Google Maps Business View ziet er leuk uit, maar hoe helpt dit mijn bedrijf? De virtuele tour ziet er natuurlijk heel leuk uit, u geeft de (potentiële) klanten het gevoel dat ze welkom zijn en het geeft ook aan hoe vooruitstrevend uw bedrijf is. Maar de grootste zoekmachine van de wereld gaat nog een stap verder. Als een bezoeker zoekt op uw bedrijf dan krijgt hij rechts in de zoekresultaten de tekst te zien “Binnenkijken”. De online bezoeker kan dan direct de rondleiding volgen, u zegt als ware “Welkom kom binnen, kijk gerust even rond”. Maar dit geld niet alleen voor de zoekrestultaten, de online bezoekers / potentiële klanten kunnen de virtuele tour ook bekijken via Google Maps, Google+ en Streetview. Daarnaast is de 360º tour ook gemakkelijk te plaatsen op uw website en/of Facebook pagina.

Bij MarketingFoto krijg je ook onbeperkt toegang tot een bewerk programma. Hier kun je teksten, foto’s, video’s etc. toevoegen aan de tour. 

Hoe werkt het precies? 

Als u interesse heeft in Google Bedrijfsfoto’s dan kunt u contact met ons opnemen door het “aanvraag formulier” in te vullen of direct te bellen met 0545-477142.

Hoe de Google Bedrijfsfotograaf te werk gaat: we beginnen met het doornemen van de route, de fotograaf let dan op de goed op de details en bespreekt dit met u. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf er prachtig op komt! Vervolgens maakt de fotograaf de 360º foto’s en 10 (normale) hoge resolutie foto’s van uw bedrijf. Deze verschijnen ook in de Google-sites. Als uw bedrijf gefotografeerd is gaan wij de foto’s bewerken, uploaden en de route (pijlen) erin monteren. Als dat alles klaar is staat de tour direct online en nemen wij contact met u op om het resultaat te beoordelen. Ten slotte leggen we uit hoe u de tour op de website en/of Facebook pagina kunt plaatsen en krijgt u een account bij het bewerk programma.

 • Het voelt alsof u er echt bent
 • Het wekt vertrouwen op
 • Val beter op in de zoekresultaten

Kan elke fotograaf een Google Maps Business Views maken?

Nee, alleen gecertificeerde Google Bedrijfsfotografen mogen de Streetview technologie gebruiken en kunnen de tour uploaden naar de verschillende Google-sites. Daarnaast heeft Wessel Bottenberg (de fotograaf) in juni 2014 ook de naam “platinum Google Bedrijfsfotograaf” gekregen. U kunt er dus op vertrouwen dat de tour en prachtig uit komt te zien!

Duurt de fotosessie lang?

De 360 graden fotosessie duurt niet lang, het meeste werk zit in het bewerken en monteren. Nadat we samen de route hebben bepaald kan de fotograaf zelfstandig aan het werk. Voor kleine locaties kan dit binnen 30 minuten, bij grote / complexe locaties kan dit een paar uur duren.

Wilt u meer weten? Vul dat het formulier hiernaast in of bel direct met de Google Bedrijfsfotograaf 0545-477153.

“Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf er prachtig op komt!”

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en de Google Bedrijfsfotograaf neemt direct contact met u op!

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam:

  Emailadres:

  Telefoonnummer:

  Omschrijving bedrijf / opmerking

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.